Kone- ja kuljetuspalvelut Vaativat konetyöt, raskaan kaluston siirrot ja erikoiskuljetukset

RTA tarjoaa luotettavat kone- ja kuljetuspalvelut mm. jätteenkäsittelyasemien, teollisuuskiinteistöjen ja rakennustyömaiden tarpeisiin. Palveluihimme kuuluvat mm. lavetti- ja erikoiskuljetukset raskaan kaluston siirtämiseen, vaihtolavapalvelut sekä maa-ainesten kuljetukset omalla kattavalla kalustollamme. Tarvittaessa tuotamme asiakkaan tarvitseman palvelukokonaisuuden yhteistyössä urakoitsijakumppaneidemme kanssa.

RTA:n oma kalustovalikoima käsittää yli 60 koneyksikköä.

Konepalvelut maarakentamiseen

Tarjoamme konepalveluja maanrakentamisen tarpeisiin. Kalustomme tarjoaa vaihtoehtoja pienistä maarakennuskoneista aina 38 tonnin kalustoon asti. Kaivinkoneissamme on koneohjauslaitteet. Voimalinjoilla työskentelemme korkeuden rajoittimilla varustetuilla koneilla. Tahdomme vaikuttaa kestävään kehitykseen ympäristön puolesta ja vaihdamme kalustoamme suunnitelman mukaisesti uuteen kalustoon vuosittain. Kalustomme keskimääräinen ikä on 3–6 vuotta, riippuen kaluston käyttötarkoituksesta.

Lavettikuljetuspalvelut raskaan kaluston siirtoon

Kuljetuskalustomme siirtää Etelä-Suomen alueella raskasta kalustoa päivittäin. Sujuvan logistiikan takaamiseksi siirrämme raskasta kalustoa myös muille infra-alan yrittäjille ja tilaajille. Resurssipäällikkömme vastaa raskaan kaluston siirroista ja kalustomme kokonaislogistiikasta.

Erikoiskuljetukset luotettavasti perille

Toteutamme liikenne- ja erikoiskuljetukset tarkoituksenmukaisella kalustolla ja luotettavalla ammattitaidolla. Kuljetuskalustomme soveltuu raskaalle kalustolle aina 55 tn asti. Hoidamme asianmukaisesti ja turvallisesti myös leveät ja korkeat erikoiskuljetukset. Vaativissa erikoiskuljetuksissa palvelumme sisältää reittisuunnittelun, lupa-asioiden hoitamisen sekä saattoautot.

Vaihtolavapalvelut

Toimitamme vaihtolavoja asunto-osakeyhtiöille ja rakennustyömaille. Omistuksessamme on 20 omaa vaihtolavaa ja huolehdimme näiden lisäksi vuokralavojen siirroista sopimuksen mukaisesti.

Kaivinkoneiden koneohjauslaitteet

Varustamme uudet kaivinkoneemme 3D-koneohjausjärjestelmällä. Hyttiin asennettavasta näytöstä koneenkuljettaja voi seurata työmaan suunnitelmia kolmiulotteisina perinteisten 2D-paperisuunnitelmien sijaan. Tämä mahdollistaa entistä paremman laadun, tehokkaamman ja nopeamman työn, sekä edullisemman kokonaishinnan asiakkaalle.

Kaivinkoneeseen asennetaan GPS-vastaanottimet ja koneen liikettä mittaavat anturit. Tämän tuloksena kaivinkone saa sijaintinsa satelliittien avulla selville ja järjestelmä piirtää kaivinkoneen kauhan liikettä 3D-suunnitelmiin järjestelmän näytölle. Näin koneenkuljettaja on koko ajan tietoinen tekemänsä työn tuloksesta.

Vuokrattava kalusto

Vuokraamme kalustoa rakennustyömaiden ja kunnossapidon tarpeisiin. Valikoimamme kattaa mm. kaksitasoseuloja maarakenteiden ja jätejakeiden tehokkaaseen seulontaan sekä liikuteltavia roudansulattajia jään ja roudan sulatukseen esimerkiksi kaapelikaivannoissa tai perustusten kaivannoissa. Tiedustelut p. 050 456 7824.

Monipuolinen kalustovalikoima

Maarakennuskalusto

Maarakennuskalustomme koostuu 3,5–38 tn kokoisista pyörä- ja tela-alustaisista kaivinkoneista. Kaivinkoneiden lisäksi kalustoomme kuuluu mm. maantiivistäjiä kooltaan 85–400 kg, jyräkalustoa sekä poraus- ja kiilauskalustoa. Koneiden lisälaitteet ovat merkittävässä asemassa kaluston tehokkaassa hyödyntämisessä työmailla ja muissa infra-kohteissa. Huomiomme investointisuunnitelmissa erityisesti sen, että uuden kaluston lisälaitteet vastaavat tämän päivän vaatimuksia, ja koulutamme henkilökuntaamme tarpeen mukaan uuden tekniikan käyttöön.

Kunnossapitokalusto

Kunnossapitokalustomme muotoutuu urakkakohteidemme ja asiakkaidemme tarpeiden mukaiseksi. Usean vuoden urakkakohteisiin investoimme kohteeseen sopivan kaluston tai teemme alihankintasopimuksia aliurakoitsijoiden kanssa kohteen hoitamisesta. Kalustohankinnoissa on tärkeänä valintakriteerinä kaluston toimivuus kohteen tarpeisiin sekä ympäristöystävällisyys. Työhön valitaan mahdollisimman pienipäästöistä kalustoa. Pääasiassa kunnossapitotyöt tehdään erikokoisilla pyöräkoneilla, tienhoitoautoilla, imu- ja pesukalustolla sekä suurteholeikkureilla. Näiden lisäksi käytetään työn vaatimaa erikoiskalustoa tarpeen mukaan.

Kuljetuskalusto

Kuljetuskalustoomme koostuu 3–5-akselisista kuorma-autoista, lavetin veturista ja vaihtolava-autoista. Autot on varustettu tarvittavilla maansiirtolavoilla, lavetilla sekä auraus- ja suolausvarusteilla. Omistamme 20 omaa vaihtolavaa. Kuljetuskalustomme on tehty palvelemaan infra-rakennustyömaita sekä infrahoitoa. Laajan yhteistyöverkostomme ansioista pystymme nopeisiin kuljetuskalustosopimuksiin ja tarvittaessa myös laajempiin alihankintasopimuksiin tilaajan tarpeiden mukaan.

Ota yhteyttä kone- ja kuljetustarpeissa:

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt, LOGISTIIKKA: 050 456 7824

RTA-YHTIÖT Oy
Rullaa sivun alkuun