Teollisuusrakentaminen Erikoisrakentamisen ankkuriryhmä Suomen teollisuutta rakentamassa

Toteutamme mittavia teollisuushankkeita koko Suomen alueella. Saneeraamalla vanhoja teollisuuskiinteistöjä tai rakentamalla alueelle uutta olemme mukana varmistamassa teollisuuden toimintakykyä ja tulevaisuutta. Monialaisena yrityksenä pystymme palvelemaan erikoisrakentamisen tarpeita laaja-alaisesti, aina leikkimökeistä voimalaitoksiin. Asiakkaan asia on meille aina arvoasia.

Toimimme työmailla tehokkaasti ja sujuvasti tuotantotoimintaa häiritsemättä.

Laaja-alaista osaamista

Näyttömme erikoisrakentamisesta ovat koko Suomen mittapuulla kovaa luokkaa. Toteutamme voimalaitoksia, sähköasemia, tuotantotiloja ja muita vaativia teollisuushankkeita vuosikymmenten kokemuksen tuomalla varmuudella. Pystymme toteuttamaan teollisuus- ja betonirakentamisen hankkeita kokonaisvaltaisesti saman projektiorganisaation toimesta. Projektinjohtokykymme ja pätevyytemme ovat aitoa ja todennettavissa. Mitä vaativampi rakennushanke tai työmaa, sitä vahvempia ja kilpailukykyisempiä kokonaisurakoinnissa olemme.

Kumppani mittaviin teollisuushankkeisiin

Olemme RALA-pätevöitynyt ja sertifioitu yritys, työturvallisuus on meille ykkösasia. Asiakkaitamme ovat yksityiset teollisuuden toimijat ja valtion sekä kuntien liikelaitokset. Olemme toteuttaneet mittavia hankkeita mm. energia-, elintarvike- ja paperiteollisuudelle, kantaverkko Fingridille, vesihuoltolaitoksille, jätehuoltolaitoksille, kaukolämpöyhtiöille sekä liikenteen ja logistiikan yrityksille.

Parhaan käsityksen teollisuusrakentamisen hankkeista ja niiden kattavuudesta saat referensseihimme ja työmaatarinoihin tutustumalla!

Tarkkuus, ymmärrys ja ammattiylpeys laatumme ohjureina

Uudistamme osaamistamme ja työarkeamme niin, että kilpailukykymme on vahva myös asiakastarpeiden muuttuessa. Urakoinnissa teemme ratkaisut yhdessä asiakkaittemme kanssa ripeästi ja turvallisesti, kannattavuutta ajatellen. Autamme rakentamisen suunnitelmamuutoksissa, aikataulutuksissa ja budjetoinneissa. Pidämme projektinhallinnan tehokkaana ja täsmällisenä, teemme sen minkä lupaamme. Näin toimien saamme aikaan aitoa lisäarvoa asiakkaillemme: luotettavaa kumppanuutta, rakentamisen kustannustehokkuutta, turvallisuutta työmaille ja korkeaa työn laatua. Laatua on se, ettemme hukkaa asiakkaamme aikaa ja rahaa.

Teollisuus- ja erikoisrakentamisen työtehtäviä:

 • Voimalaitosrakentaminen
 • Teollisuusrakentaminen
 • Betonirakentaminen
 • Teräsrakentaminen
 • Elementtirakentaminen
 • Arvokohteiden korjaus ja entistäminen
 • Teollisuusrakentamisen uudisrakennukset ja laajennukset
 • Teollisuusrakentaminen saneeraus ja muutostyöt
 • Vedeneristystyöt
 • Vaativat purkutyöt
 • Kalliorakennustyöt, louhinnan erikoistyöt, rusnaus
 • Erikoispohjarakennustyöt

Teollisuusrakentamisen työmaat

Hepokorven sähköasema

Kohde koostuu kolmesta eri rakennuksesta; sähköasemarakennuksesta sekä kahdesta muuntajabunkkerista.

Teollisuusrakentaminen

Olavinlinnan sähköaseman rakennus- ja maanrakennusurakka

Teollisuusrakentaminen

CARE-projekti, rakennusurakka

Teollisuusrakentaminen

Teollisuusrakentamisen työmaatarinat

RTA-YHTIÖT rakensi Gasum Oy:n biokaasulaitoksen Lohjalle

Gasumille rakennettu biokaasulaitos oli RTA-yhtiöiden suurin hanke vuonna 2020.

Lue lisää
Teollisuusrakentaminen

Teollisuusrakentamista vankalla kokemuksella

Lue lisää
Teollisuusrakentaminen

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous. Saat käyttöösi yli 50-vuotisen kokemuksemme maarakentamisesta, rakentamisen erikoistöistä ja kokonaisurakoinneista.

Ota yhteyttä

Rullaa sivun alkuun